websites - webtoepassingen - grafisch ontwerp
 
 

OVER ONS

To The Dot is een jong en ambitieus bedrijf. We werken met een klein team van vaste en freelance medewerkers die er een punt van maken de snelle evoluties op de communicatie- en internetmarkt op de voet te volgen.
To The Dot wil zich naast haar commerciële activiteiten ook belangeloos inzetten voor sociale projecten. Lees meer over onze pro bono activiteiten.

NAAST DE PASSIE VOOR ONS VAK ZIJN ONZE GROOTSTE TROEVEN:

1.FULL-SERVICE
To The Dot is een full-service bureau. We werken steeds met een projectplan waarbij we onze opdrachtgever begeleiden bij het volledige traject. Van A tot Z.
2.TRANSPARANT
To The Dot is recht door zee. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op duidelijke communicatie en een grote betrokkenheid. Opdrachtgevers kunnen de vorderingen aan hun project volgen op ons intranet.
3.INNOVEREND PLANNEN
To The Dot combineert een sterk inlevingsvermogen in de processen van doelgroepen met creativiteit en een grote interesse voor vernieuwende communicatie.
4.STRAK EN ZUIVER PROGRAMMEERWERK
To The Dot doet alle programmeerwerk in huis en gebruikt daarbij de nieuwste technologieën. Dit resulteert in betrouwbare en gebruiksvriendelijke software op maat.
 
  © To The Dot 2023